Prófécia

2012.09.11 17:45

Azt látom, mintha megnyílt volna a föld, állok a szakadék szélén és a sötét emberek belehullnak. Vannak  a fényesek, kint állnak. Ha  megfogják a sötétek kezét, azok is fényessé válnak és nem csúsznak le. Van, akiket hagyni kell. Nem szabad mindenkit megfogni, mert van olyan, aki magával rántja a fényest is!  A fényeseknek áttetsző emberi alakjuk van, mintha üvegből lennének.  Pici apró csillogásuk van. 

(erről már Jézus is beszélt, amit a Holt tengeri tekercsekben olvashatunk. Ezt A Béke Evangélium II. fejezete végén olvasható az alábbi mellékletben Esszénus Béke Evangélium I-II..doc (419,5 kB) )

Én magam, fent vagyok a fa tetején, tágítom a gömböt, a Föld sötét és vörösen izzik.  Ahogy tágítom, a Föld ismét élhető lesz.

Több fa is van, többen dolgoznak ilyen fákon, hogy az Életet megmenthessük (nekik is gömbjük van). Vannak lent a fényesek, vannak a fákon, akik olyanok, mint én és mintha lennének nagyobbak, akik így segítik ezeknek a munkáját. Talán ilyen angyalszerű lények. Sai Babát látom, ott állt mellettem, ő mutatta meg Őket.

Megkérdeztem, mikor fog történni 2013. január 4.-én?

Mintha csapat szárnyas ló jönne le és ahol fekete volt a föld, a patájuk nyomán kinő a fű. Fekete, fehér lovak.  Elkezdenek legelni, ahol leharapják a füvet, az egyből kinő újra. 

A szakadékok pedig feltöltődnek vízzel. A belehullott emberek, lelkek kiáramlanak a földből és a vízen keresztül, által lemosódnak. Ez egy örök körforgás, újra visszatér a sötétség, újra megtörténik, visszatér a harc. Olyan, mint egy spirál, visszajutunk az elejére és újra kezdjük, ez egy érési folyamat. De mégis van, aki ki tud belőle lépni, mint óriási, nagy valami kívülről tudja nézni ezt a folyamatot. Látom az alakokat (Sai Baba, Jézus) a hatalmasok sokkal nagyobbak, mint a Földgolyó és körül ölelik a Földet, nézik őrködnek felette. Közösen imádkoznak értünk. 

Mi a feladatunk? Hogyan készüljünk? "ÖSSZEFOGNI? MEGŐRIZNI A NYUGALMAT ÉS BÉKÉT LEGBELÜL!!! Figyelni és nyitni. Fel kell készülni erővel, erősnek kell lenni. Lehet, hogy lesznek próbálkozások, szét akarják szaggatni mások (HÚZNI-VONNI). Ezért kell az erő! Magamat látom, világoskékes, fényes vagyok, és sötét karok próbálnak belém kapaszkodni, húzni-vonni.  Nem leteríteni akarnak, valahogy ott kell maradni! Kétségbe vagyok esve, hogy erő kell, hogy ne tudjanak elrángatni. Úgy látom, mintha a Bölcsek raknának a fejünkre fejdíszt, koronát, ami segítségünkre van. Erőt, védelmet ad. Mindenki megkapja, aki képes arra, hogy erős tud lenni, hogy segíteni tudjon. Ezzel kapcsolatba tudunk kerülni velük, a Bölcsekkel és egymással is. Sajnos van, akinek meg kell halnia, el kell pusztulnia, mert Földanya ledobja magáról ezt a terhet. Mintha elkezdené rázni magát, földrengés, vulkánok lesznek, ezért lesznek a szakadékok. E nélkül nem lehet. Mutatnak egy másik utat is, ha ez nem válik be.

Ha nincs összefogás, akkor ők eltávolodnak, és az egész Földet fekete felhő veszi körül, az egész Föld megfeketedik, ŐK eltávolodnak, és akkor az egész Föld felrobban, minden elpusztul! Ne aggódjatok, tartsatok ki! Ne aggódjatok, mindenetek meglesz! Bármennyire rémisztő bízzatok bennünk! Ne gondoljatok a jövő terveire, el sem tudjátok képzelni, milyen szép lesz! Felesleges erről álmodoznotok, mert szebb lesz, mint amit el tudtok képzelni! Őrizzétek a türelmeteket, békét, nyugalmat, legyetek türelmesek! Legyetek kitartóak! Azok, akikkel találkoztok, próbáljátok felkészíteni őket! Ha kétségbe vannak esve, nyugtassátok meg őket, ennyi a dolgotok. De azt, ne engedjétek, ha valaki belétek akar kapaszkodni, hogy kitépjenek belőletek darabokat, (kampós kézként látom) mert lesz ilyen is, nem szabad engednetek! Akkor meggyengültök!

Nehéz lesz ezzel együtt élni, de ennek is megvan az oka. A Rossz, az Ördög, a legártatlanabb lény képében mutatja meg magát, veszi fel a kapcsolatot. A szemében fogod látni (ha belenézel a fekete szemébe és elporlad a külsője, akkor látni fogod, hogy az ördög van-e benne). Ez elég lesz, hogy tudjátok, kit kell távol tartani. Csak fogjátok egymás kezét, és legyetek nyugodtak.  Látok sok lebegő embert, és mint egy háló a Föld felett lebegnek. Kívül a Bölcsek ők sokkal nagyobbak. Innen vigyázzuk a Föld életét és akik ezek után születnek, nem követik el ezt a hibát. Harmóniában élnek a természettel, fognak technikai eszközöket használni, ami harmóniában van a Földdel.


Most ülünk egy csónakban egy sziklaszirtnél Babával és nézzük, ahogy lemegy a nap. Hátra teszi a kezét és feltölti magát energiával, a lenyugvó nap energiája megy át belé. Próbáljatok naplementekor töltekezni.

document.write("");