Médiumi üzenet 2.

2012.08.29 17:40

Egy kedves vendégem, segítséget kérni jött, és amikor létrehoztuk a gyógyulás terét meglepődve tapasztaltuk, hogy a személyes üzeneteket hamar felváltották a Sai Baba Által (akivel vendégemnek előtte nem volt kapcsolata) közvetített tanítások, melyeket  igyekszem most megosztani, természetesen a személyes üzenetek kihagyásával. Az üzenetek (akik még nem olvastak próféciákat, azok számára fontos) a látott képek szimbolikus formában érkeznek.

Sai babát látom, bal kezében cseresznye. Rámutat a cseresznyére és azt mondja: tanulnom kell a világot. Meg kell értened, hogy a mag és körülötte a hús miért van így. A mag a lényeg, de fontos a hús is körülötte. A világ egy kerek egész és mindennek jelentősége van. Mindennek ott van a jelentősége és figyelni kell rá. Még a kukacnak is szerepe van. Eldobta a cseresznyéket és kinőtt egy fa, a  kukacból pillangó lett és elrepült. Baba körültáncolja a fát és ez sokszorozódik.  Újra kinő minden.  A nap és Hold váltakozik.  Mi állandóak vagyunk és nézzük mindezt. Figyeljük és hagyjuk, nem avatkozunk a körforgásba. FIGYELEM ÉS ŐRKÖDÉS.

Baba: - Kérdezhetsz, bólint.

Vendégem: - A fáról kapott képet hogyan értelmezzük?

Baba: - ÉLETFA, VARÁZSFA összeköti a földet és az eget a láthatót a láthatatlannal. Ez a kapcsolat a test és a szellem közt. Családnak is a fája régen növekvő fa. Mindig volt, aki ápolja.

Vendégem: - Mit ért varázslat alatt?

Baba: - A kapcsolat, Föld és Ég, Test és Szellem közt. A teremtés varázsa. A fa is ezüstszínű, mindkettő fontos (a test és a szellem), hogy meg legyen köztük a kapcsolat.  A törzsön keresztül lehessen közvetíteni a földből, táplálni kell a Szellemet.  Ki kell használni, hogy a Szellemet tudjuk táplálni.  A földön elérhető tudásból meríteni kell.  Az egymás közti viszonyból tudunk tanulni. Nincs mindenki kapcsolatban a Szellemével és amikor egymással kapcsolódunk, mind energiaként jelennek meg. Erre vigyázni kell, hogy ne legyen veszteség, ez tud emelni.

Vendégem: - Olyan, mintha a Földön élő embereknek, mindenkinek lenne egy energia sugara, ami közösen összekapcsolódva rózsaszín-narancsos, és úgy néz ki, mint egy tornádó és egyre többen kapcsolódnak hozzá.  Baba  a háttérben lebeg.  A Fa, a kulcs. Adott egy cseresznyét (sír meghatódott). Nézem a cseresznyét, ott csücsül a cuki kukac, attól még egészséges a cseresznye.

Mintha virágszirmok közt feküdnék, melyek ragyognak. A semmiben lebegek sárga, fehér, rózsaszín virágok közt. Láncok jelennek meg. Lógnak körülöttem és repülnék köztük, de ki kell kerülnöm őket. Biztonságot jelentenek látszólag. De ha belekapaszkodom, beleragadok! Ahogy megyek előre, elfogynak a láncok és kijutok belőlük. Megérkezek a fa tetejére és ott leülök, nézem a csillagokat. Olyan, mintha a cseresznyében a mag vagyok én, a hús meg a gömb és úgy épül fel, mint a cseresznye. Az a jó, ha a kukacot inkább kívül tartjuk. Mintha a gömbből  kisebb részeket el lehetne választani. Ahogy a fa, termést hoz, el kell ültetni másokba és így ők is fejlődnek, gyógyulnak. 

Vendég: - Hogyan segíthetünk másoknak?

Baba: - Csak ha kéri, ha a kezét nyújtja! Ha elutasítja, akkor nem, erőltetni nem lehet!

Változik pillanatról-pillanatra, egyre több a beteg. Az veszélyes, hogy nem mindenki gyógyul meg teljesen. Bennük kell elültetni a termést, nagyon sok türelemmel, kedvességgel, példamutatással. Nyugalmat kell feléjük sugározni!

document.write("");