Médiumi üzenet 1.

2012.08.14 17:43

Ez az üzenet első része személyes a vendég családjával kapcsolatos, de a módszer  ahogy a benne lévő sötétséget kezeli, közérdekű.

Elküldöm azokat, akik próbálják letakarítani a rám került piszkot és elkezdem rázni. Rózsaszín kör lett körülöttem, körülöttük is. Ülünk, én középen, fogják a kezem, mindenkit körül vesz a fehér ragyogás és a rózsaszín kör. Valaki azt mondja: Isten, erre kell vigyázni, ez véd, de figyelni kell, mert másoknak is tetszik, ne tudják újra bepiszkítani! Csak azt engedjem be, aki nem tudja bepiszkítani, mert tiszta! Fent vagyok egy fa tetején. Kis teraszon nagy fehér fény és rózsaszín csík terjed mindenhova. Forognak benne emberek. A rózsaszín körön kívül démonok vannak, be akarnak jutni. Rálihegnek, befeketítik. Ha lerázom tiszta lesz. Figyelnem kell! Mindig rázzam egy kicsit, rezegtetni kell és forgatni, az tartja benne az embereket. Ha megáll kiesnek belőle. Ott vannak a szüleim is. Nemcsak a rosszakat nem engedem be, a jókat sem engedem be a körömbe.  Kell nyitnom egy ajtót, egy kaput, hogy beengedhessem őket, mert akkor nagyobb lesz. 

Látom, hogy ott vagyok a  középen, egyik oldalon jó emberek, démonok, és angyalok két oldalt. Ha beengedem, akkor egyre kisebb helyre szorulnak a démonok.  Kinyitom, nyitva is kell tartani. 

A fára kéne felmásznom, a nagyon magas (Tudás fája) fára, ide kéne feljutnom, hogy erőt gyűjtsek, és onnan sugározzak mindent. Mindig felfelé kell menni a Fény felé. Megvan a lépcső, a terasz, mindig fel tudok oda menni. Vigyázok a fára és, hogy szeressem a fát, akkor minden rendben lesz. Mindig térjek vissza, ápoljam és másszak fel. Hagyjam, hogy a Nap süssön rám a fa tetején, a Nap a barátom, szövetségesem! Éjszaka megvéd a Hold! 

Ülök a vízparton, belóg a lábam a vízbe, szép minden a víz alatt. Nem vágyom bele. Így pont jó, hogy a ragyogást látom és a kristályokat mindenhol. Olyan, mintha szétfolyna a testem, belefolyik, eggyé válik, minden ragyog.  Újra testet tudok ölteni. Nagy örömmel jár.  Ott állnak a következő stégen a szüleim és büszkék rám.  Mindketten fehér ruhában vannak.  Azt látom, mindenhonnan együtt nevetünk rajta.  Ez a kép ismétlődik.  Elég elképzelni.  Annyira nagy fa, hogy nem földi.  A fára nagyon figyelni kell!

document.write("");