Kapcsolódás azaz együttélés az univerzum erőivel

2013.01.09 13:43

Régi barátommal folytattunk telefonos beszélgetést,

ő vetette fel, hogy nem tud  meditálni (sokaknak probléma) nem tud kapcsolódni, pedig reggelente leül, gyakorol, keresi a kapcsolatot.

Figyeljünk meg egy csecsemőt, vagy egy kis állatot, vagy egy virágot, ők a teljesség részeiként egy állandó csodás világban élnek, amiből csak mi szakadunk el, bár ez nem szükségszerű.

1.  a kapcsolat meg van, élő, csak a "hullámsáv " amire kapcsolódnunk kell. Nem a gondolatainkkal, hanem a szellemünkkel, lelkünkkel.

2. ez nem munka, hanem egy tudatállapot, amit elő lehet idézni, több féle képpen. 

3.  legkevésbbé akarattal...pont ellenkezőleg...kikapcsolással, lazulással, lélegzéssel, tánccal, energiával, vagy egy dologra való fókuszálással, gyönyörködéssel.

 

Nekem ez a természetben a legegyszerűbb, ha kinn vagyok a növényekkel, beszívom a tiszta levegőt, hallom a természet hangjait, könnyen át tudok kapcsolni a gondolkodó üzemmódból. Éveken keresztül üldögéltem, és erőszakoltam meg a testem, hogy meditáljak, aztán lassan jöttem rá, a laza állapotot békesség, lelki kinyílás követi, amiben megjelenik az Isteni világ finom rezgése, melyben meghalljuk a belső hangunk, ráébredünk dolgokra, érezhetünk láthatunk csodás eddig nem tapasztalt fényeket, energiákat.

Ez a képesség a figyelem és a tudatosítással rendszeres gyakorlással, könnyen kialakítható, bármikor használható. Mikor megtanultam ezt a technikát kételkedés nélkül alkalmazni, egyre erősebb és határozottabbá vált és egyre növekedett az ebben a sávban megoldható dolgok lehetőssége. Fokozatosan finomítva az érzékelésemet, és ebben az állapotban egyre több időt vagyok képes tartózkodni. Ma már azt látom , kevesebb időt töltök ezen kívül mint belül. így az Isteni világ folyamatosan tárja fel csodás kapcsolódásait előttem, és mutat rá, a mindannyiunk összetartozásának  nyilvánvaló tényére, amit szépen lassan rakosgatok össze magamban a tapasztaltak alapján.

ezeket az egyszerű módszereket egyéni és közös csoportos találkozókon is könnyen egy alkaommal elsajátíthatja bárki, és ez után csak az ő döntése, hogy mihez kezd ezzel a mindennapi csodával.

document.write("");