Hogyan előzhetjük meg, hogy ez a helyzet a mi kertünkben, ne forduljon elő?

2009.02.19 17:32

Az első feladat az állapotfelmérés. Vizsgáljuk meg tudatunk jelenlegi állapotát, és egy őszinte diagnózist állítsunk fel. Azaz, nézzünk szembe a problémáinkkal, félelmeinkkel, és ezekre figyelve, igyekezzünk módszeresen kitisztítani tudatunk mély rétegeit. Nagy segítség ehhez, ha speciális tréningeken veszünk részt, vagy őszinte feltáró beszélgetéseket folytatunk, olyan emberekkel, aki rálát dolgainkra, és spirituális tapasztalataival segíti gyógyulási folyamatainkat. Addig lehet szükség külső segítségre, amíg ez a tisztogatás vérünkké válik, vagyis rendszeres tevékenységgé mindennapos cselekedetté alakul bennünk.

A gyomokat nem elég letépni, tövestúl kell kigyomlálnunk!

Egy bizonyos idő elteltével megerősödünk, és felszabaduló energiánk már segíti változásaink lefolyásának gyorsaságát.

Azt is megfigyeltem, hogy ahol üres felületet hagyok a kertben, oda valami biztos belepottyan, és kihajt. ha tehát azt szeretném, hogy dísznövény, haszonnövény teremjen, azt kell odaültetni! (Azaz új programokkal kell feltölteni az adatbáziunkat)

Sok esetben tapasztaltam, hogy egy mélyen megbúvó problémát, már meg tudtam találni, azt hittem, hogy meg is oldottam, és később egy élethelyzet rácáfolt, megmutatva, hogy ennek a "növénynek", a gyökerét benn "felejtettem". Csak az alapos munka fog maradandó eredményt hozni! Nem elegendő simogatni a gyomokat, a felületes munka, itt is megbosszulja magát.

Nem értjük, hogy lehet, hogy, "már megint ugyan olyan élethelyzetben vagyok, ami elől menekülni szerettem volna, megint ugyanolyan emberrel élek, akivel nem szeretnék". Életünk addig ismételteti velünk a leckét, amíg meg nem állunk, és valódi megoldását meg nem találjuk. Érdemes, tehát, minden dolgunkat figyelmesen végig gondolni és a valódi megoldásig eljutni. Nagy hiba, amikor emberek a sorsot okolják, az őket érő ismétlődő akadályokat igazságtalan sorscsapásként értelmezik.

 

document.write("");