Belső út napok

2012.10.06 08:46

Minden ember keresi a választ, ki ő? Mi a célja itt a földön? Mi Isten? Mi az egészség? Mi a teljesség?


A válaszokra sok élet tapasztalata szükséges, egyéni utunk minden lépése, mindezek tudatosítása. Aki a saját gyógyulását keresi ezeket a válaszokat meg kell találja. Aki ennél tovább lép, és másokon is szeretne segíteni, azok számára rendkívül fontos, hogy a válaszok tiszták, egyértelműek legyenek, és egyezzenek az univerzum törvényeivel. Ebben a belső utazásban,hasonló utakat megjárt társaink szerető segítsége támaszt, útmutatást jelent számunkra. Úgy gondoltuk, hogy lehetőséget szeretnénk biztosítani minden társunknak, aki a belső fényt, a belső hangot,  a vezetettség misztériumát kívánja megélni, azért, hogy jobbá tehesse saját, és környezete életminőségét.

Több programot ajánlunk, rendszeres heti, hétvégi, és teljes elvonulásos formában igyekszünk minden felmerülő igénynek helyt adni. Tudásunkat, tapasztalatainkat megosztani útonjáró társainkkal.

A mostani időszak rendkívül fontos üzenete az összefogás, és egymás segítése, hogy minél többen, minél szebben tudjuk az átmenetet megélni.
Az elkülönültség illúzíójából ideje van átlépni az egység megtapasztalásába!


"Amíg egyetlen ember is boldogtalan a földön, addig nem lelhetek nyugalmat"

Sai Baba

document.write("");