Tisztító-kúrák

2012.10.27 19:03

A víz elixír

azaz desztilláltvíz-kúra

A desztillált víz az ember egyik leghatásosabb segítője. Az emberi szervezet 2/3 része vízből áll, tehát egészségünk megőrzése érdekében a tiszta víz elengedhetetlenül fontos. Az egészség kulcsa, belsőnk tisztántartásában rejlik. Ehhez pedig a desztilláltvíz tisztító ereje nagy segítséget nyújt.

Vannak, akik jószándékúan óvnak a desztilláltvíz fogyasztásától. De valójában semmi okunk az aggodalomra, mert a desztilláció során csak a káros anyagokat veszítjük el. A desztillált vizet desztilláló készülékkel állítjuk elő (AMIT A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÁRULNAK, AZ NEM DESZTILLÁLTVÍZ, ÍGY NEM ALKALMAS), így teljesen megtisztíthatjuk vizünket, miután valóban alkalmassá válik az IVÓVÍZ megnevezésre.

Az alábbi mellékletben leírtakat Dr. Hanish, orvos ajánlása szerint, ha mindennapjaink részévé válik a tiszta víz ivása és időnként pedig egy - egy ivókúrát tartunk, akkor úgy járunk el, mint a bölcs ember, aki megelőzi a bajt, a problémákat, a betegségeket:

"A desztillált víz mindig befogja bizonyítani rangját, miszerint a desztillált víz az egészség itala. Ha 10 héten át naponta 1 pohár gőzdesztillált vizet iszunk egy teáskanál citromlével, már nagyon sokat tettünk az egészségünkért."

Dr. Hanish


Desztillált víz kúra 030411.pdf (1,2 MB)

 

További tisztítókúrák:
Dolomit 060108.pdf (141,4 kB)
Élet élesztő.pdf (92,2 kB)
Gyömbér.pdf (26,1 kB)
Máj és epe tisztítása.pdf (79,9 kB)
Aktív szén.pdf (241,6 kB)

document.write("");